Knjiga pozitivnih aspekata (Tehnika)

Ovo je jedna od mojih najdražih tehnika za podizanje vibracije i kreiranje nove realnosti bez imalo napora. Nakon što sam počela da je primenjujem, u roku od dva dana svedočila sam drastičnim promenama na bolje u vezi sa ljudima i situacijama za koje sam nabrajala pozitivne aspekte.

U nastavku teksta saznaćete kako se ova tehnika primenjuje. 🙂

Kada promenimo način gledanja na svet, menjaju se i stvari koje gledamo.

– Vejn Dajer

Kada se primenjuje ova tehnika

  • Kada ste svesni da vam tema koja iziskuje vašu neprekidnu pažnju ne prija i želite da poboljšate svoju vibraciju u vezi sa njom
  • Kada vam najveći deo onoga na šta ste usredsređeni prija, ali ima nekih sitnih otpora koje želite da uobličite u nešto prijatnije
  • Kada ste preplavljeni pozitivnom emocijom, kao rezultat pozitivne misli na koju ste se usredsredili, i želite da što duže jašete na tom pozitivnom talasu prijatnih osećanja

Knjiga pozitivnih aspekata

Da biste otpočeli proces Knjige pozitivnih aspekata, kupite svesku koja vam pruža prijatan osećaj kada je držite u rukama. Odaberite korice u boji koju volite, s proredom između linija koji odgovara vašem rukopisu, s papirom koji omogućava da vaša omiljena olovka glatko klizi niz njega i koja se lako otvara i ravno leži na podlozi.

Blagodareći akciji koja je neizostavan deo ovog procesa, ne samo da je sigurno poboljšan stepen usredsređenosti, nego se s tom usredsređenošću pojačavaju i vaša jasnoća i osećaj da ste živi.

Na korici sveske napišite Moja knjiga pozitivnih aspekata.

Bilo bi blagotvorno da prvog dana odvojite barem 20 minuta za ovaj proces, ali posle toga možete da nastavite odvajajući manje vremena.

Zatim, na vrhu prve strane svoje sveske zapišite ime ili kratak opis nekoga ili nečega u vezi s kim/čim se uvek dobro osećate. To mogu da budu imena vaših kućnih ljubimaca, najboljeg prijatelja ili osobe u koju ste zaljubljeni. To mogu da budu nazivi vašeg omiljenog restorana ili grada. Dok se usredsređujete na ime ili naslov koji ste napisali, postavite sebi sledeća pitanja:

  • Šta mi se dopada u vezi sa tobom?
  • Zašto te toliko volim?
  • Koji su tvoji pozitivni aspekti?

Potom, blago i lagano, počnite da zapisujete misli koje vam padaju na pamet kao odgovori na ova pitanja. Ne pokušavajte da isforsirate ove ideje, već pustite da se lagano pretaču na papir. Pišite sve dok se nit misli ne prekine, a onda pročitajte ono što ste napisali i uživajte u svojim rečima.

Zatim okrenite novu stranicu i napišite novo ime ili naslov nekoga ili nečega u vezi s kim/čim se dobro osećate i ponavljajte proces do isteka  minuta.

Šta dobijamo ovom tehnikom

Što više pozitivnih aspekata potražite, više ćete ih i naći; a što ih više nađete, više ćete ih i tražiti. U tom procesu aktiviraćete u sebi visoku vibraciju Dobrobiti (koja se podudara sa vašom suštinom) i osećaćete se divno. I bolje od toga: ovu vibraciju ćete u toj meri primenjivati da će postati vaša dominantna vibracija, a svi aspekti vašeg iskustva počeće sad da odražavaju ovu vašu vibraciju.

Kada popunite svoju svesku, po svoj prilici ćete hteti da kupite još jednu, jer u doživljaju pisanja leži istinska moć povezivanja s vašom Energijom Izvora.

Prednosti ovog procesa su brojne: lepo ćete se osećati dok ga primenjujete. Vaša tačka privlačnosti nastaviće da se poboljšava, bez obzira na to koliko je već dobra. Vaš odnos sa temom o kojoj pišete postaće bogatiji i više zadovoljavajući – a Zakon privlačnosti doneće vam još više divnih ljudi, mesta, iskustava i stvari u kojima ćete uživati.

Izvor: Traži i dobićeš, Ester i Džeri Hiks (Abrahamovo učenje)

Zaključak

Sve kojima se ova tehnika svidela pozivam da već od danas počnu da je primenjuju i jave svoje utiske i promene kojima su svedočili. 🙂

Druge, koji zahvalnost već praktikuju svakodnevno, molim da u komentarima ispod podele sa ostalima na koji način je zahvalnost i fokusiranje na pozitivne aspekte njima promenila život. 🙂

Podelite prilog sa prijateljima!

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
ŽELITE LI JOŠ
ZANIMLJIVOG SADRŽAJA?
Prijavite se ukoliko želite da dobijate dodatni motivacioni materijal, ekskluzivni sadržaj koji će vam pomoći u ličnom razvoju i budete u toku sa novostima na blogu.
EMAIL ADRESE NE USTUPAJU SE TREĆIM LICIMA NI POD KOJIM USLOVIMA.
google-plus
POSETITE SVOJ INBOX ILI Spam/Junk SANDUČE.
Uspešno ste se prijavili, hvala!
www.umetnostzivljenja.com
BESPLATAN EMAIL KURS
Ovladajte meditacijom za pet nedelja
EMAIL ADRESE NE USTUPAJU SE TREĆIM LICIMA NI POD KOJIM USLOVIMA.
BESPLATAN EMAIL PROGRAM
MAGIČNA JUTRA
Jutarnja rutina za reprogramiranje podsvesti
EMAIL ADRESE NE USTUPAJU SE TREĆIM LICIMA NI POD KOJIM USLOVIMA.