najbolje što se može dogoditi

Šta je najbolje što se može dogoditi? (Tehnika)

Znate li one momente kada poželite da kažete ili uradite nešto za sebe, ali vas odmah nakon toga strah i nesigurnost parališu?

Vaši programi da niste dovoljno dobri ili nedostatak vere da bi vam bilo ko na ovom svetu pomogao i podržao vas preuzimaju ozvučenje u vašoj glavi, pa tako pod nekim besmislenim izgovorom odlučite da odustanete od svoje prvobitne ideje.

Znam da znate jer apsolutna većina ljudske populacije funkcioniše baš na ovaj način.

Oni malo hrabriji i uporniji obodriće sebe mislima – Ma hajde, možeš ti to. Uostalom, šta je najgore što se može dogoditi?

I tako u svojoj glavi počnu da zamišljaju najgore scenarije. Kako bi se ohrabrili?!

Dobro, možda je i ovo bolje nego ne uraditi ništa, ali jednom kada shvatite kako misli, podsvest i vibracija funcionišu, biće vam jasno koliko je ovakav pristup, zapravo, BESMISLEN!

Naše misli programiraju našu podsvest, a naša podsvest čini sve kako bi nam dostavila dokaze da je dobro programirana. A misli i podsvest su kreatori svega što postoji, upamtite.

Pa tako, zamišljajući najgore scenarije u cilju sopstvenog ohrabrenja, vi vašoj podsvesti poručujete – To je ono što nameravam da se desi.

Osim toga, takvim mislima spuštate i svoju vibraciju, pa umesto da puni poleta i entuzijazma učinite ono što želite, vi delujete sa vibracije strepnje.

Shvatate li sada koliko je glupo bodriti sebe na ovaj način?

Umesto toga, naredni put pomislite: Šta je najbolje što se može dogoditi ako ovo uradim?

Misli o najboljem scenariju lansiraće vas među zvezde, garantujem.

Kada sam počela da koristim ovu tehniku shvatila sam da u većini slučajeva nikada nisam ni pomislila, a kamoli stigla do najboljeg scenarija, jer sam bila obuzeta najgorim.

Ukoliko ste u prilici, možete uzeti parče papira i napisati: Šta je najbolje što se može dogoditi ako uradim to i to?

U najmanju ruku ćete biti iznenađeni onim što ste napisali, jer kome bi još tako nešto palo na pamet?! A moguće je! Moguće je isto kao i loš scenario kog se držite. Pa, zašto onda sebi sledeći put ne učinite uslugu i držite se najboljeg? 🙂 Rezultati će vas zapanjiti! 😉

Pročitajte i sledeće
Podelite prilog sa prijateljima!
Tags:
ŽELITE LI JOŠ
ZANIMLJIVOG SADRŽAJA?
Prijavite se ukoliko želite da dobijate dodatni motivacioni materijal, ekskluzivni sadržaj koji će vam pomoći u ličnom razvoju i budete u toku sa novostima na blogu.
EMAIL ADRESE NE USTUPAJU SE TREĆIM LICIMA NI POD KOJIM USLOVIMA.
google-plus
POSETITE SVOJ INBOX ILI Spam/Junk SANDUČE.
Uspešno ste se prijavili, hvala!
www.umetnostzivljenja.com
BESPLATAN EMAIL KURS
Ovladajte meditacijom za pet nedelja
EMAIL ADRESE NE USTUPAJU SE TREĆIM LICIMA NI POD KOJIM USLOVIMA.
BESPLATAN EMAIL PROGRAM
MAGIČNA JUTRA
Jutarnja rutina za reprogramiranje podsvesti
EMAIL ADRESE NE USTUPAJU SE TREĆIM LICIMA NI POD KOJIM USLOVIMA.