jutarnja rutina

Magična jutra

Jutarnja rutina za reprogramiranje podsvesti

Najveća greška je verovati da su naše misli posledica naših životnih okolnosti. Proces je, zapravo, obrnut!

Koliko puta do sada se desilo da poželite da promenite nešto kod sebe?

Čuli ste da smo sami odgovorni za sve što nam se u životu dešava, bili hrabri da prihvatite tu odgovornost, rešili nešto da promenite, ali cvrc! Ne ide tako lako.

Ne ide nikako, zapravo.

Raspolažete sa sve više informacija i znanja, mudrujete okolo, bodrite sami sebe, ali ruku na srce, ništa od one unutrašnje transformacije koju priželjkujete.

I dalje vas nerviraju isti ljudi, i dalje planete u istim situacijama, i dalje funkcionišete po starim programima objašnjavajući ih kao deo svog karaktera.

Takav mi je temperament, takav mi je otac, takva mi je majka, tako mi piše u natalnoj karti…

Da je lako promeniti se – nije.
Da je nemoguće promeniti se – opet nije.
Da vredi promeniti se – vredi svog truda na ovom svetu.

Ipak, put do drastičnih promena sastoji se od onih sitnih. Takav pristup je ključan. Da biste shvatili da ste sposobni za bilo šta veliko, najpre morate uvideti da ste sposobni za malo. Tako ćete, korak po korak, pomerati sopstvene granice koje ste sami postavili.

Zbog čega je jutarnja rutina toliko važna?

Mudri ljudi poručuju nam – Da bi se vaš život promenio na bolje, prvo vi nešto morate promeniti.

Svesno započinjanje svakog dana jedan je od najboljih načina da promenimo svoju energiju, pa tako i sve okolnosti u životu kojima nismo zadovoljni.

Ovo je istina jer život je poput ogledala. On je odraz naših misli, osećanja i svakodnevnih navika.

Ukoliko se svako jutro budite zabrinuti i automatski obavljate svoju jutarnju rutinu, mogućnosti da tog dana poboljšate svoju energiju daleko su manje. Put do posla je naporan, sam posao često stresan, pa do prvog slobodnog trenutka teško da vam može preostati viška entuzijazma za obavljanje metoda koje ćete u ovom programu dobiti.

Jutro je zato najpogodnije doba dana kada za sebe sigurno možete odvojiti koji minut više.

Osim svega navedenog, ujutru i uveče su vrata najše podsvesti najviše otvorena, pa smo tako više podložni svim spoljašnjim uticajima.

Zašto onda ne biste odabrali da ti uticaji budu pozitivni? 🙂

Kako ovaj program izgleda?

Program traje 30 dana i podeljen je u tri segmenta, od kojih svaki ima svoju svrhu i cilj. Nakon što se prijavite putem forme na kraju ove strane, na svakih deset dana dobijaćete mejl sa zadacima koji se odnose na naredni segment.

Metode koje ćete dobiti u programu su JEDNOSTAVNE koliko i MOĆNE, pa budite uvereni da vam neće biti ni najmanje teško da ih primenjujete i ostvarite dobre rezultate.

I deo – Čišćenje (10 dana – 9 minuta dnevno)

Uvek kada govorim o radu na sebi volim da koristim analogiju sa tek posađenim mladim stablom.

Pre nego posadimo bilo koju biljku, koja je u ovom slučaju neka nova ideja ili uverenje koje želimo da usvojimo, potrudićemo se da joj obezbedimo dobre uslove za rast.

Svi znamo da naša biljka neće imati najbolje šanse za opstanak na tlu koje je zapušteno. Najpre moramo očistiti tlo od korova, baš kao i um od ideja, stavova i uverenja koja nam ne služe i koja stalno isklijavaju u životne uslove kojima nismo zadovoljni.

Prvih deset dana ovog programa zato je namenjeno pripremanju odgovarajućih uslova za uvođenje novih stavova i uverenja u vaš unutrašnji svet, nakon čega će oni postati evidentni i u spoljašnjem.

II deo – Implementacija novih uverenja (10 dana – 14 minuta dnevno)

U drugom delu ovog programa bavićemo se uvođenjem novih ideja i uverenja koja će vam u budućnosti služiti.

To mogu biti bilo koja nova uverenja, pa ćete ih kada stignemo do drugog dela ovog programa sami odrediti.

Ovaj program možete koristiti za bilo koji segment svog života: posao, ljubav, zdravlje, novac, međuljudske odnose, itd.

III deo – Održavanje (10 dana – 19 minuta dnevno)

Baš kao i sa svakom biljkom, nakon što obezbedimo odgovarajuće tlo za njen rast i posadimo je, moramo nastaviti svakodnevno da je negujemo i izlažemo Suncu kako bi napredovala i najzad donela plodove.

U trećem delu programa dobićete metode kojima ćete omogućiti svojim novim uverenjima da puste korene duboko u vašu podsvest.

Šta vam je potrebno za ovaj program?

Najpre vam je potrebna jaka želja da unapredite kvalitet sopstvenog života. Ona je prvi okidač svih koji su krenuli sa radom na sebi i promenili život.

Potrebna vam je vera u ceo ovaj proces i vas same. Ukoliko ste ceo život očekivali od drugih da vas usreće, ali i dalje osećate nezadovoljstvo, vreme je da tu odgovornost preuzmete na sebe. Ne možete ništa izgubiti.

Potrebno vam je do 19 minuta dnevno! U poređenju sa nagradom koju možete dobiti, složićete se da toliko vremena vredi izdvojiti.

Potrebna vam je posvećenost. Veoma je važno da ostanete dosledni zadacima ovog programa i obavljate ih svakog jutra po zadatim uputstvima.

Potrebni su vam tajmer (vremenski brojač), jedna sveska i jedna olovka.

Spremni? 🙂

Prijavite se za program putem forme koja se nalazi ispod.

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi sa programom možete ih postaviti putem kontakt strane.

Prijavite se za program putem sledeće forme

Javite ostalima za ovaj program!

ŽELITE LI JOŠ
ZANIMLJIVOG SADRŽAJA?
Prijavite se ukoliko želite da dobijate dodatni motivacioni materijal, ekskluzivni sadržaj koji će vam pomoći u ličnom razvoju i budete u toku sa novostima na blogu.
EMAIL ADRESE NE USTUPAJU SE TREĆIM LICIMA NI POD KOJIM USLOVIMA.
google-plus
POSETITE SVOJ INBOX ILI Spam/Junk SANDUČE.
Uspešno ste se prijavili, hvala!
www.umetnostzivljenja.com
BESPLATAN EMAIL KURS
Ovladajte meditacijom za pet nedelja
EMAIL ADRESE NE USTUPAJU SE TREĆIM LICIMA NI POD KOJIM USLOVIMA.
BESPLATAN EMAIL PROGRAM
MAGIČNA JUTRA
Jutarnja rutina za reprogramiranje podsvesti
EMAIL ADRESE NE USTUPAJU SE TREĆIM LICIMA NI POD KOJIM USLOVIMA.